به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کهگیلویهوبویراحمد، سرپرست این اداره کل بیان کرد: قنادیها، آجیلفروشیها و رستورانهای استان، در راستای طرح عیدانه، جهت نظارت بر خدمات ارائهشده به شهروندان، از نیمه اسفند، به مدت یک ماه در حال بازرسیاند.
سید مسلم حسینیان، سرپرست استاندارد استان در خصوص ارزیابی خدمات رستورانها اظهار کرد: در این بازرسیها نحوه پذیرایی در سالن رستوران، الزامات و شرایط عمومی بهداشتی محل طبخ، سالن پذیرایی، وضعیت بهداشتی تاسیسات و تجهیزات بررسی و ارزیابی میشود.
حسینیان همچنین در خصوص شاخصهای ارزیابی قنادیها و آجیلفروشیها توضیح داد: بازرسان استاندارد با مراجعه به این مراکز، وضعیت بهداشتی کارکنان فعال در بخشهای مختلف، بهداشت فضاهای مختلف نظیر انبارها، یخچالها و محل عرضه خشکبار و شیرینیجات را مورد ارزیابی قرار میدهند.
طرح عیدانه از سوی سازمان ملی استاندارد، از ۱۵ اسفند آغاز و تا ۱۵ فروردین، با محورهای نظارت بر بازار و ارائه خدمات استاندارد در مراکزی نظیر فروشگاههای زنجیرهای، رستورانها، پایانههای مسافربری، فرودگاهها، مراکز اقامتی، میادین میوه و ترهبار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی و آجیل، در حال اجراست.